404 Om Fondueboden - fondueboden

Vår Historia

Välkommen till restaurangen med flest kockar, där borden brinner och där du gör jobbet! Oavsett om ni är två personer eller ett stort sällskap så är det värmen mellan er, vår fascination för bra råvaror och goda smaker och vår gemensamma glädje som gör att ni aldrig får det tråkigt. Middagen tar lite tid så stäng av telefonen, ta hand om grytan och njut av varandras sällskap. Fondue är det ultimata sättet att umgås och njuta av en middag på. Värmen från elden, engagemanget för maten och den rustika miljön skapar en upplevelse man aldrig glömmer. Sägen säger att tappar man något i grytan så måste man som man beställa in en ny flaska vin till bordet. Tappar man något i grytan som kvinna måste man ge närmaste bordsherre en kyss, så det kan bli många blöta och trevlig kvällar på Fondueboden.

SE HELA VÅR MENYBoka bord
  • I samband med vårt 10-års jubileum passade Ivan - dedikerad ägare och fonduefantast, på att föreviga Fondueboden med denna tatuering på underarmen.

    "Motivet till vår logga var ett självklart val, korsade fonduegafflar över vårt signum; en bubblande gryta - alltid fylld av matglädje och passion!”

    Boka Bord
  • Fondueboden är en unik mötesplats för alla tillfällen. Oavsett om du planerar en romantisk kväll för två eller en middag till ett större sällskap så är vår rustika oas idealisk.

    Vi garanterar alltid våra gäster en angenäm smakupplevelse i en gemytlig miljö. Välkomna!

    Boka Bord